Dzsudzsákot behívatták a Bursaspor-főnökök

Dzsudzsák Balázs
Bursa, 2015. augusztus 17. Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott csapatkapitánya (k) bemutatkozik a török Bursaspor labdarúgócsapatánál Bursában 2015. augusztus 17-én. (MTI/Sergen Sezgin/Anadolu)
Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs szerint szó sincs arról, hogy a Bursaspor eladná őt Kínába. A balszélső egyúttal világossá tette, hogy nem megy sehová, maradni fog Törökországban, és biztos abban, hogy visszakerül a kezdőcsapatba. Török forrásunk ugyanakkor azt mondja, a focista nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. 

"Reggel olvastam, hogy gyakorlatilag ki vagyok rúgva a Bursasportól. Ha komolyan vennék minden velem kapcsolatos információt, abba beleőrülnék!" – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Dzsudzsák Balázs, aki a Bursaspor előző két bajnokiján csak csere volt, és összesen tíz percet töltött a pályán.

A balszélső elmondta, hogy hétfőn válságértekezletet tartottak a klubnál a vártnál gyengébb szereplés miatt, majd másnap Kemal Öz sportigazgató jelezte neki, hogy beszélni szeretne vele. "Az első kérdése nem az volt, hogy még ma vagy csak holnap akarok-e Kínába utazni. Sőt, ezt egyáltalán nem kérdezte meg. Éppen ellenkezőleg,

A szélső biztos benne, hogy visszakerül a kezdőbe Forrás: Origo


Dzsudzsák furcsállta, hogy a kupabúcsú után azt írták a török lapok, hogy ő a felelős a kudarcért. "A végén már

Elismerem, nem életem legjobb formáját mutattam, de egyesek mintha elfelejtették volna, hogy a futball csapatjáték."

Dzsudzsák szerint a sportigazgató közölte vele, hogy nem akarnak megválni tőle, és hisznek benne, hogy húzóemberré válhat. Hozzátette, se Kínába, se máshová nem szeretne eligazolni.

Behívatták és megnyugtatták Forrás: MTI/ANADOLU/Sergen Sezgin


Eközben egy neve elhallgatását kérő török újságíró az Origónak így írt a Dzsudzsák-ügyről: "A magyar játékos eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Pablo Batalla leigazolásával a Bursaspornak több alternatívája lett a támadó szekcióban,

azonban az, hogy Sercan Yildirim újjászületett ebben az idényben. A 25 éves játékos remek formában van, a Bursaspor kulcsembere lett."

Szavazzon!

Ön szerint mi vár Dzsudzsákra a következő hónapokban?