Társoldalunk:

Nem kellett a klub 15 milliója a DVSC kapusának

2016.02.19. 12:23

A DVSC honlapjára kitett közleményben tisztázza Nenad Novakovic ügyét, aki beperelte a FIFA-nál a klubot, mert állítása szerint lassan egy éve nem kapott fizetést. A debreceniek másként látják. 

Mint arról beszámoltunk, a játékos állítása szerint április óta nem kapott fizetést, ezért fordult a FIFA-hoz. Novakovic másfél évet hagyott ki súlyos térdsérülése miatt, de amikor már visszatérhetett volna, kiderült, hogy súlyos érrendszeri problémái vannak, így továbbra sem térhet vissza a csapatba, amellyel két bajnoki címet és egy kupagyőzelmet szerzett korábban. 

A debreceniek a honlapjukon kiadott közleményükben azt írják, a súlyosan megsérült játékos gyógykezeléséhez is hozzájárultak, és a lábadozás másfél éve alatt összesen 18 millió forintot utaltak át a játékosnak. Áprilisban azonban Novakovic érrendszerével akadt gond, ekkor a klub 15 millió forintot ajánlott fel a játékosnak, aki ezt nem fogadta el.

Nenad Novakovic

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Amennyiben nem lesz megállapodás a klub és Novakovics között, a játékos FIFA-hoz küldött beadványa alapján születik majd döntés az ügyben"- zárul a közlemény.