Társoldalunk:

Elek: Ez már nem az Egervári-csapat

2016.02.23. 08:12

Bár Egervári Sándor korábban azt mondta, az általa megkezdett munkát folytatja Dárdai Pál és a német sikerkapitány, Bernd Storck, ezzel az állításával nem mindenki ért egyet. 

"A kijutás egy folyamat eredménye, a csapat magja pedig már az én időmben is szerepelt a válogatottban, csak azóta rutinosabb lett" - mondta Egervári a norvégok elleni pótselejtező szünetében az NSO-nak.

Egervárit, akit az előző selejtezősorozat hajrájában a hollandoktól elszenvedett megalázó vereség után rúgott ki a szövetség, pont egy játékosa cáfolta meg, ráadásul egy olyan, akivel most is együtt dolgozik: Egervárinál Elek Ákos alapembere volt a válogatottnak, most pedig klubedzőként irányítja a védekező középpályást Diósgyőrben.

Egy év kínai légióskodást követően újra Diósgyőrben Elek Ákos

Forrás: DVTK

A Nemzeti Sport kérdésére, hogy nem aggódnak a játékosok amiatt, hogy az Eb előtt beleszaladunk egy nagyobb vereségbe, hiszen nagyon jó csapatokkal találkozunk, Elek azt válaszolta:

"Elképzelhetetlennek tartom! Ez a válogatott nem az, amelyik Egervári Sándorral néhány éve elkezdte a munkát, amelyik 8-1-es vereséget szenvedett Hollandiában. Azóta sokat fejlődtünk, én sem hibázok akkorát, mint idehaza a hollandok ellen, és Guzmics Richárd sem adná el a labdát a 3. percben, mint Bukarestben."