ManUnited-legendák fúrják Mourinho érkezését

louis van gaal holland edző, van gaal, manchester united, mez, Sir Bobby Charlton
Manchester United's newly-appointed Dutch manager Louis van Gaal (L) poses for pictures with retired English footballer Sir Bobby Charlton during a photocall at Old Trafford in Manchester, north-west England on July 17, 2014. Louis van Gaal started a new era at Manchester United on Wednesday as the Dutch manager arrived for his first day in charge of the fallen giants. AFP PHOTO/LINDSEY PARNABY RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ŇliveÓ services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
A Manchester Evening News értesülései szerint hiába vett már házat is Manchesterben José Mourinho, a klubon belül kialakult egy párt, akik nem akarják, hogy ő vegye át a United vezetését. Nem akárkikről van szó.

"Sir Bobby Charlton, Sir Alex Ferguson és David Gill nem nagyon akarják, hogy José Mourinho legyen a Manchester United következő edzője" - mondta a lap szakértője, Samuel Lockhurst. Ugyanez a lap korábban már azt is megírta, hogy a portugál annyira biztos benne, hogy ő lesz a United edzője, hogy már egy ingatlant is vett magának a városban.

Az újságíró hozzáteszi, Ed Woodward klubigazgató és a szurkolók viszont Mourinhót akarják, és

hiába támogatja a legendákból álló ellentábor Ryan Giggs kinevezését,

ebből valószínűleg nem lesz semmi - Lockhurst szerint sok szurkoló érthetetlennek tartja, miért tolják ennyire Giggs-et.

Sir Bobby Charlton és a csapat jelenlegi edzője, Louis van Gaal Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

Charlton hozzáállásáról nem sokat tudni, Fergusoné azonban igencsak meglepő, hiszen - bár ugyanez elmondható Pep Guardioláról is - azt akarta, hogy visszavonulása után a portugál vegye át a Unitedet.