Társoldalunk:

ManUnited-legendák fúrják Mourinho érkezését

2016.02.23. 15:06

A Manchester Evening News értesülései szerint hiába vett már házat is Manchesterben José Mourinho, a klubon belül kialakult egy párt, akik nem akarják, hogy ő vegye át a United vezetését. Nem akárkikről van szó.

"Sir Bobby Charlton, Sir Alex Ferguson és David Gill nem nagyon akarják, hogy José Mourinho legyen a Manchester United következő edzője" - mondta a lap szakértője, Samuel Lockhurst. Ugyanez a lap korábban már azt is megírta, hogy a portugál annyira biztos benne, hogy ő lesz a United edzője, hogy már egy ingatlant is vett magának a városban.

Az újságíró hozzáteszi, Ed Woodward klubigazgató és a szurkolók viszont Mourinhót akarják, és hiába támogatja a legendákból álló ellentábor Ryan Giggs kinevezését, ebből valószínűleg nem lesz semmi - Lockhurst szerint sok szurkoló érthetetlennek tartja, miért tolják ennyire Giggs-et.

Sir Bobby Charlton és a csapat jelenlegi edzője, Louis van Gaal

Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

Charlton hozzáállásáról nem sokat tudni, Fergusoné azonban igencsak meglepő, hiszen - bár ugyanez elmondható Pep Guardioláról is - azt akarta, hogy visszavonulása után a portugál vegye át a Unitedet.