Társoldalunk:

Mourinhót gimnazisták kérdezték a MU-kispadról

2016.02.24. 16:46

A következő idény elejétől folytatná vezetőedzői pályafutását José Mourinho, akit decemberben menesztettek az angol labdarúgó-bajnokságban címvédő Chelsea-től.

Természetesen hiányzik a labdarúgás, és ha holnap vissza kell térnem, akkor holnap visszatérek. De úgy érzem, jobb várni, mint kapkodni" - nyilatkozta szingapúri látogatása alkalmával Mourinho, aki decemberben még úgy fogalmazott, hogy nem akar pihenni, sőt a lehető leghamarabb ismét munkába állna.

A portugál szakember kitért azokra a híresztelésekre is, melyek szerint a Louis van Gaal irányításával gyengén szereplő Manchester United kispadjára ülhetne le. 

Forrás: AFP/Oli Scarff

"Ez az egymillió dolláros kérdés, amire senki nem tud felelni, és mindenki közül én vagyok az első, aki nem tudja a választ" - felelte Mourinho egy gimnázium diákjainak faggatására.

Mourinho először 2004-ben került a Chelsea-hez, és két bajnoki címet követően, három évvel később menesztették. 2013-ban tért vissza a londoni egyesülethez, amellyel bajnok lett a Premier League-ben és megnyerte a Ligakupát, ám tavaly decemberben a csapat gyenge szereplése miatt távoznia kellett.

Az első Chelsea-nél töltött időszak előtt a Portóval, a másodikat megelőzően pedig az Internazionaléval nyert Bajnokok Ligáját.