Társoldalunk:

Balogh miatt is ki van akadva egy szicíliai lap

2016.02.25. 08:44

Nem értik a legnagyobb szicíliai újságnál, kész futbalisták helyett hogyan igazolhatott olyan ígéreteket a kiesés elől menekülő Palermo, mint Balogh Norbert. Igaz, ő legalább már játszott az újak közül.

Rejtélyes vételnek nevezte a Palermo téli igazolásait, köztük a Debrecenből szerződtetett Balogh Norbertet a Giornale di Sicilia nevű olasz napilap.

A Palermo krízisét boncolgatja a cikk

Forrás: Origo


A legnagyobb példányszámú, Palermóban szerkesztett szicíliai újság cikkét a klub egy szurkolói oldala szemlézte, eszerint a lap rossz stratégiáról és be nem tartott ígéretekről ír a bajnokság felidejében igazolt futballistákat sorra véve.

A szerző a klub vezetőinek szemére veti, hogy a távozó Rigonit, Colombit és Daprelát kész játékosokkal kellett volna pótolni, ehelyett fiatal ígéreteket hoztak, akik öten összesen 113 percet játszottak az eddigi hét tavaszi fordulóban. Hárman (Josip Posavec, Accursio Bentivegna és Thiago Cionek) egyáltalán nem voltak a pályán, csak Balogh és Cristante.

A Palermo öt forduló ót nyeretlen, legutóbb a Romától kapott egy ötöst. A Seria A 16. helyén áll, 3 pontra a kiesőzónától.