Neymar hosszabbított a Barcelonával

Neymar, Barcelona, foci
Barcelona's Brazilian forward Neymar celebrates a goal during the Spanish league football match UD Las Palmas vs FC Barcelona at the Gran Canaria stadium in Las Palmas de Gran Canaria on February 20, 2016. JAIME REINA / AFP
Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóhírek szerint 2021-ig meghosszabbította szerződését Neymar, a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona futballistája.

Az ESPN Brasil televíziós csatorna szerint a brazil játékos már decemberben, a klubvilágbajnokságon aláírta új szerződését, de ezt az ellene folyó adóhatósági vizsgálatok miatt eddig nem hozták nyilvánosságra.

Ugyan a klub hivatalosan még nem erősítette meg a megállapodást, de a Marca információja szerint a brazil válogatott játékos szezononként 15 millió eurót keres majd, így csapattársa, Lionel Messi, valamint a Real Madridot erősítő Cristiano Ronaldo mögött a világ harmadik legjobban fizetett labdarúgója lesz.

2021-ig a Barca játékosa marad Forrás: AFP/Jaime Reina

A 24 éves támadó 2013-ban igazolt a gránátvörös-kék együtteshez, amellyel az elmúlt szezonban triplázott, azaz a BL mellett a spanyol bajnokságot és a kupát is megnyerte.