Társoldalunk:

Pirlo: Antonio Conte egy vadállat

2016.02.27. 12:01

Andrea Pirlo szerint tökéletes választás a Chelsea élére Antonio Conte, de egy interjúban elmondta, hogy egykori edzője tempramentuma csak akkor érvényesül, ha hagyják úgy dolgozni, ahogy ő szeretne. És a szünetben nem árt behúzni a fejeket.

"Egy vadállat lakik benne. Előfordult, hogy a meccs szünetében hiába vezettünk, bejött Conte, és elkezdett vizesflaskákat vagdosni a falhoz dühében. Valaki vagy nem jól csinált valamit, vagy egyszerűen csak úgy gondolta, nagyobb különbséggel kellett volna vezetnünk a szünetben" - mondta Pirlo Contéról, akivel három bajnoki címet szerzett a Juventusnál.

Pirlo nagyon jó véleménnyel van egykori edzőjéről, hozzátette, két felesége is van, az egyik Elisabetta, a másik pedig a futball. "Néha felkel hajnalban, és meccseket néz. Fanatikus, és ha hagyják, hogy végezze a munkáját, egészen biztosan sikerrel jár. Sok edzővel dolgoztam már, de higgyék el nekem, Conte egy zseni."

Antonio Conte

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

A jelenlegi olasz szövetségi kapitány érkezését szinte kész tényként kezeli az angol sajtó, de az olasz lapok is megerősítették, hogy Conte veszi át a Chelsea-t nyártól. Hogy mit tervez az olasz, arról itt írtunk bővebben.