Társoldalunk:

Agüero a focivébé után Argentínába igazol

2016.03.10. 20:08

Nem hosszabbítja meg 2018 nyarán lejáró szerződését Sergio Agüero, a Manchester City argentin válogatott labdarúgója, bejelentette, hogy az oroszországi világbajnokság után hazatér az Independientéhez.

"Amikor lejár a szerződésem Manchesterben, egyenesen Avellanedába megyek, hogy a Vörösöknél játsszak" - nyilatkozta a 27 éves támadó, aki 15 évesen mutatkozott be az Independiente színeiben, onnan igazolt 2006-ban az Atlético Madridhoz.

Forrás: AFP

Az argentin klub rádióállomásának adott interjújában Agüero beszélt az angol egyesület körül kialakult helyzetről is: már egy ideje tudott, hogy a chilei Manuel Pellegrinit Josep Guardiola váltja a kispadon.

"Egy kissé őrült volt az elmúlt négy hónap úgy, hogy tudod, az edződ távozik és már az utódja is megvan. A dolgok már csak így mennek. Bízunk benne, hogy tudunk még valami igazán különlegeset adni Pellegrininek búcsúzóul" - nyilatkozta Agüero, aki csapatával már megnyerte a Ligakupát, emellett a Bajnokok Ligájában jó esélye van rá, hogy a nyolc közé jusson, ugyanis a Dinamo Kijev elleni nyolcaddöntő első mérkőzésén 3-1-re győzött Ukrajnában.