Társoldalunk:

Zidane: Ez a játék nem vezet sehova

2016.03.14. 10:35

Bár a Real Madrid győzött a Las Palmas otthonában, Zinedine Zidane egyáltalán nem volt elégedett a csapatával. 

A Real két fejesgóllal győzött, az első félidőben Sergio Ramos bólintott egy szöglet után, majd amikor a hajrában a Las Palmas egyenlített, a Realnak még volt válasza, és Casemiro révén besöpörte a három pontot.

"Az eredménynek örülök, de a játéknak nem, a második félidő aggodalomra ad okot. Ha valamit el akarunk érni, akkor fel kell javulnunk, mert ez a játék nem vezet sehova" – füstölgött Zidane, hozzátéve, nem hiszi, hogy arról lenne szó, hogy a csapat már feladta volna a bajnokságot, és mostantól csak a Bajnokok Ligájára koncentrál. 

A győzelem ellenére felhúzta magát

Forrás: MTI/EPA/ANSA/Claudio Peri

Zidane azt is elmondta, nem érzi, hogy igazságtalan lenne az eredmény amiatt, hogy két pontrúgásból szereztek gólt, hiszen ez is a futball része, hogy egy csapat ezekre felkészüljön. 

A Realnál nemcsak Zidane volt morcos, hanem Isco is, akit az edző a 60. percben lecserélt, és ő ezt láthatóan nehezményezte, a kispadon eldobta a kabátját, majd a sípcsontvédőjét is. 

A Real első gólját fejelő Sergio Ramos a spanyol bajnokságban a 44. gólját szerezte, így már csak két védő van előtte a rangsorban, Ronald Koeman (67) és Fernando Hierro (105). A 29 éves Ramos felnőttpályafutása során 67 gólt szerzett klubcsapataiban és a válogatottban, pont ugyanannyit, mint a Barcelona középpályása, Andrés Iniesta.