Társoldalunk:

Nézőtéri bunyó volt a ManUnited-Liverpool meccsen

2016.03.18. 08:06

Egymásnak estek a Manchester United és a Liverpool szurkolói az Old Traffordon a két csapat Európa Liga-nyolcaddöntőjének visszavágóján. Ilyen elég régen volt utoljára Angliában. 

Angol futballstadionban nagyon régen láttunk utoljára verekedést, még a legforróbb rangadókon sem fordult elő már jó ideje, hogy két tábor összeverekedjen. A ManUnited–Liverpool összecsapás mindig forrónak számít, és ez ezúttal túllépte a megszokott határt is. 

Néhány Liverpool-szurkoló valahogy az egyik hazai szektorba tévedt, és a második félidőben, nem sokkal a lefújás előtt, heccelni kezdték a hazaiakat. Ekkor 1-1-re állt a meccs (maradt is, ezzel továbbment a Liverpool), de összesítésben 3-1-re vezetett a Liverpool, így a Unitednek három gól kellett volna a továbbjutáshoz, nem csoda, hogy harapós kedvükben voltak a hazai szurkolók, és felültek a provokációnak. 

A reggeli lapok már arról írnak, hogy egy Liverpool-szurkoló egy hatalmas zászló lobogtatásával váltotta ki a hazaiak dühét, innen indult a pofozkodás.