Vágólapra másolva!
A Haladás a szünetben még egygólos hátrányban volt, végül 2-1-re legyőzte a bennmaradásért küzdő vendég Vasast a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szerdai játéknapján.

A szombathelyiek, akik stadionjuk újjáépítése miatt Sopronban játsszák hazai mérkőzéseiket, öt nyeretlen találkozó után szereztek ismét három bajnoki pontot.

OTP Bank Liga, 29. forduló:
Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Vasas 2-1 (0-1)
Sopron, 1117 néző, v.: Solymosi
Szombathelyi Swietelsky-Haladás: Király - Angyal, S. Wils, Iszlai, Bosnjak - T. Wils, Kovács L. (Jánvári, a szünetben), Németh M. (Medgyes, 78.) - Martínez (Gyürki, 86.), Gaál, Williams
Vasas: Hermány - Szivacski, Korcsmár, Debreceni, Hangya - Müller (Pavlov, 70.), Vida, Berecz, Risztevszki, Remili (Könyves, 66.) - Ádám (Novák, 66.)
gól: Németh M. (56.), Gaál (63.), illetve Müller (37.)
piros lap: Pavlov (95.)
sárga lap: Müller (68.), Pavlov (92., 95.)

A Vasas kezdte jobban a találkozót, rögtön a meccs elején két helyzetet is kihagyott, ezután viszont mezőnyjátékkal telt az idő. A fővárosiak azonban egy parádés gól révén így is előnnyel vonulhattak a szünetre, Müller ugyanis majdnem félpályáról ívelt a 11-es pont körül álló Király felett a kapuba. A télen megszerzett német támadó első gólját szerezte a Vasasban.

A második félidőt sokkal aktívabban kezdte a hátrányban lévő hazai csapat, és bő negyedóra alatt meg is fordította az eredményt.

A Haladás ezután sem állt le,

veszélyesebben futballozott ellenfelénél, Martínez járt legközelebb az újabb találathoz, de több gól már nem született.