Vágólapra másolva!
Ahogy közeledik a szezon vége, és egyre közelebb van a Leicester City elképzelhetetlennek hitt bajnoki címe, úgy szélesedik a mosolya annak a néhány embernek, aki a klub bajnoki címére tett. Ez lehet minden idők legnagyobb nyerő oddsa. 

A Telegraph szerkesztői visszanézni ugyan nem tudták az angol szezon előtti osztalékokat, de azt megnézték, mire lehet most fogadni olyan oddszal, amilyennel a Leicester Cityre bajnoki címét adták a bukik az idény előtt.

A legnagyobb angol bukmékerirodánál 5000:1-ben lehetett fogadni Claudio Ranieriékre,

és sokan vannak, akik menet közben elfogadták a fogadóirodák ajánlatát, és kiszálltak a fogadásukból.

Van, aki már örül neki, mert így rendesen tud szurkolni a csapatnak, nem retteg, hogy a hatalmas nyeremény elillan, mások már bánják, hogy kiszálltak, hiszen a Leicester tartja hatpontos előnyét egyetlen állva maradt vetélytársa, a Tottenham előtt. És persze van, aki még tartja magát.

Jamie Vardy és csapata megállíthatatlannak tűnik Forrás: AFP/Ben Stansall

A Telegraph szerzői onnan közelítették a témát, hogy mik azok, amiket most valószínűbbnek látnak a bukik, mint a nyáron a Leicester bajnoki címét. Például az, hogy Theo Walcott lesz az év sportolója, csak 200-szoros pénzt ér, de arra is pusztán 500-szoros pénzt fizetnek a fogadóirodák, hogy Andy Murray - jelenleg néhány hónapos - gyermeke több GS-tornát fog nyerni, mint Serena Williams.

A walesi bunyós, mint James Bond?

A komolyabb tételek között sorolják fel, hogy Robbie Savage lesz a következő James Bond, illetve ehhez hasonlóan 1000-es oddsa van annak is, hogy a U2 frontembere, Bono lesz a következő pápa. A megélhetési celeb Kim Kardashian amerikai elnökválasztáson való indulásának is csak 2000-szeres az osztaléka.

Bono nem tör klerikális babérokra Forrás: U2 / YouTube

A Leicesterre feltett fogadásoknak jó esélyük van rá, hogy

a valaha megvalósult legnagyobb osztalékot hozzák be

azoknak, akik poénból vagy megérzésből fogadtak Ranieriékre.

Öt fordulóval a vége előtt a Leicester hét ponttal vezet a Tottenham, és tizenkettővel az eggyel kevesebb meccset játszott Arsenal előtt.