A Real Madrid nagyon elverte a Getafét

Gareth Bale, Real Madrid, foci
Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale (R) looks at Getafe's goalkeeper Vicente Guaita after shooting to score a goal during the Spanish league football match Getafe CF vs Real Madrid CF at the Coliseum Alfonso Perez stadium in Getafe on April 16, 2016. GERARD JULIEN / AFP
Vágólapra másolva!
Az edzőváltás sem segített a Getafe labdarúgócsapatán, a Real Madrid és a Juventus korábbi argentin csatára, Juan Esnáider sem tudta felrázni a spanyol Primera División utolsó helyén szerénykedő együttest, amely sima vereséget szenvedett a Real Madridtól.

Ugyan bizakodhattunk benne, hogy az edzőváltás talán hatással lesz Megyeri Balázsra is, de Juan Esnáider ugyanúgy Guaitának szavazott bizalmat a kapuban, mint a korábbi edző.

A Real Madrid az elmúlt héten megszokott lendülettel vetette magát bele a mérkőzésre, az Eibart 4-0-ra, a BL-negyeddöntőben pedig a Wolfsburgot 3-0-ra elgázoló együttes már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést.

Gareth Bale szerezte a Real harmadik gólját Forrás: AFP/Gerard Julien

A 29. percben James jobbról ívelt a védők mögé, Benzema tökéletesen érkezett, és bár alig találta el a labdát, az végül a jobb sarokba csorgott (0-1).

A 40. percben aztán a francia Eb-keretbe meg sem hívott csatár adott gólpasszt, egy kényszerítőt követően Isco nagyon szépen, jobb külsővel lőtt Guaita hasa alatt a hálóba (0-2).

A második félidőt is góllal kezdte a vendégcsapat, ezúttal Bale kapott kiváló indítást, és lépéselőnyét megtartva 10 méterről lőtt a jobb sarokba (0-3).

A 83. percben Pablo Sarabia még szépített, lövése Pepén megpattanva védhetetlenül csapódott a léc alá (1-3). A 88. percben James azonban visszaállította a háromgólos különbséget, majd a végén még Cristiano Ronaldo is betalált, így a Real végül 5-1-re nyert.

Eredmények, Primera División, 33. forduló:
Getafe - Real Madrid 1-5 (0-2)
gól: Pablo Sarabia (83.), illetve Benzema (29.), Isco (40.), Bale (50.), James (88.), C. Ronaldo (90+2.)

Las Palmas - Sporting Gijón 1-1 (1-0)
gól: Pedro Bigas (3.), illetve Jony (48.)

Eibar - Real Sociedad 2-1 (1-1)
gól: Sergi Enrich (32.), Escalante (58.), illetve Zurutuza (7.)