Vágólapra másolva!
A Barcelona brazil játékosa nem tűrte sportemberhez méltó módon a Valencia elleni vereséget.

Komoly válságba került a Barcelona, amely legutóbbi négy bajnokijából egyet sem tudott megnyerni, ráadásul az utolsó hármat egyaránt elbukta, így elfogyott az előnye, és ezzel megnehezítette a saját dolgát.

A Valencia ellen sem ment a katalánoknak, akik kidolgoztak egy rakás helyzetet, de azok egy kivételével ki is maradtak. Neymarnak sem volt jó meccse, és a frusztráció a lefújás után ki is tört belőle, amikor hátulról odacsapott egyet a társaival ünneplő Antonio Barragannak.

A Marca azt írja, az incidens az öltözőfolyosón folytatódott, ahol Neymar egy vizespalackkal megdobta Barragant. Kettőjük párharca még a Barcelona-Valencia kupameccsen kezdődött, amikor a Barca 7-0-ra nyert, és Neymar kedvére trükközhetett, miközben szóban is osztotta rendesen az ellenfelet, köztük Barragant is.

A Valencia védője a mostani meccs után úgy válaszolt Neymar ütésére, hogy az öltözőbe menet szóvá tette, hogy többé nem kellene trükkökkel és szavakkal aláznia az ellenfelet, ezután dobta meg őt a brazil a palackkal. Az esetnek várhatóan lesz folytatása.