Vágólapra másolva!
Az MTK ultrái azt írják, túl sokat kellett szégyenkezniük egyetlen hét alatt olyan dolgok miatt, amikért nem nekik kellene szégyellniük magukat.

"Az elmúlt egy hétben előbb gyanús módon kikaptunk a Felcsúttól, majd kitalálták, hogy kötelező lesz a szurkolói kártya az utolsó fordulóra, így nemcsak a mi szurkolóink egy részét zárják ki, hanem sportszerűtlen módon alig engednek be vendégeket egy számukra létfontosságú meccsre. Ha ez nem lenne elég, annak ellenére vitték el a meccset újra Dunaújvárosba, hogy a két klub nem egyezett meg ebben" - ez jelent meg az MTK szurkolóinak Facebook-oldalán.

A Puskás Akadémia elleni vereség volt az egyik ok, amiért szégyenkeztek az MTK-szurkolók Forrás: MTI

378 Vasas-drukker lehet a stadionban

Az MTK a hétvégi utolsó fordulóban a Vasast fogadja, és bár a bajnokság jelentős részében éppen az angyalföldiek otthona, az Illovszky-stadion szolgált a kék-fehérek hazai pályájaként, a mostani meccset Dunaújvárosban rendezik.

A Vasas hiába tiltakozott, az MLSZ engedélyezte a helyszínváltoztatást, és a rendőrség döntése alapján a 10 046 férőhelyes dunaújvárosi stadionban 1428 MTK- és 378 Vasas-drukker tekintheti meg a meccset - ráadásul a belépés szurkolói kártyához kötött.

Az MTK-ultráknál ez utóbbi döntés is kiverte a biztosítékot, és azt írták, nem lesz szervezett szurkolás a Vasas elleni meccsen, amely nemcsak a kiesés ellen harcoló angyalföldieknek, hanem nekik is fontos, mivel a tabellán negyedik MTK versenyben van az Európa Liga-szereplést jelentő helyekért.