Lassú volt a Bayern Guardiola szerint

Antoine Griezmann, Atlético Madrid, foci
Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann kicks the ball during the UEFA Champions League semi-final first leg football match Club Atletico de Madrid vs Bayern Munich at the Vicente Calderon stadium in Madrid on April 27, 2016. CESAR MANSO / AFP
Vágólapra másolva!
Elégedetlen az 1-0-s vereséggel Josep Guardiola, a Bayern München labdarúgócsapatnak vezetőedzője, és szerinte sokkal nagyobb iramban kell játszaniuk a Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján az Atlético Madrid ellen, hogy legyen esélyük a továbbjutásra.

A spanyol csapat a 11. percben Saúl Níguez szépségdíjas találatával szerzett vezetést. A 21 éves csatár négy Bayern-játékost is kicselezett, mielőtt Manuel Neuer kapujába tekert. "Lassan kezdtünk. Az Atlético gólja briliáns volt, de kellett hozzá a mi hibánk is.

Ha hagyjuk a spanyolokat futni, akkor nehéz dolgunk lesz. Ez nem egy jó eredmény" - fogalmazott Guardiola.

Az ellenfél mestere, Diego Simeone ismét remek védelmet állított fel, és hiába birtokolták a bajorok sokkal többet a labdát, nem tudtak betalálni. Igaz, az 54. percben David Alaba 30 méteres bombája a felső lécen csattant. A 75. percben majdnem növelte előnyét a Madrid, azonban Fernando Torres szintén a kapufát találta el.

Antoine Griezmann Forrás: AFP/Cesar Manso

"Még minden nyitott. A visszavágó biztosan izgalmas lesz, nehéz meccset fogunk játszani egy nagyon erős ellenfél ellen" - tette hozzá Simeone. A visszavágót kedden rendezik a müncheni Allianz Arénában. A másik ágon kedden a Manchester City gól nélküli döntetlent játszott a vendég Real Madriddal.