Vágólapra másolva!
A franciaországi Európa-bajnokságon szerepeltek távollétében 29 futballistának tartotta meg szezonnyitó edzését Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője. Egyelőre nincs a csapatban Fiola Attila, de ez változhat.

"Örülök, hogy 47 nap szünet után ismét munkához látunk" - mondta a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, akinek az irányításával a berliniek a hetedik helyen zártak a Bundesligában.

Az utóbbi időben napvilágot láttak olyan pletykák is, hogy Dárdai Pál a magyar válogatottba általa betett Fiola Attilát vinné Berlinbe. "Az elmúlt másfél esztendőt gyakorlatilag hibátlanul lehozta a válogatottban, arról nem szólva, hogy már a támadásokat is segíti. Feröer ellen állítottam be először, és

– nyilatkozta korábban a Nemzeti Sportnak Dárdai.

Fiola az osztrákok ellen is jól játszott Fotó: Polyák Attila - Origo

Fiolát, aki az Eb első meccsén megsérült, és nem is tudott pályára lépni a további mérkőzéseken, a Ferencvárossal is hírbe hozták, de nem kérdés, hogy a Bundesligában tavaly remek szezont futó, Dárdai által irányított csapatot választja, ha valós az érdeklődés.

A Hertha első edzőmeccsét vasárnap 15 órakor vívja a negyedosztályú FC Schwedt vendégeként, majd egyhetes edzőtábor következik Bad Saarowban. A fővárosi klub a 124 éves fennállásának legnagyobb költségvetésével, több mint 100 millió euróval (31,6 milliárd forint) kezdi meg a következő bajnoki idényt.