Simán jutott tovább az EL-ben a Debrecen

Debrecen, 2016. április 2. A debreceni csapat gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Ferencváros mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2016. április 2-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A Debrecen kettős győzelemmel jutott a labdarúgó Európa Liga-selejtezőjének második fordulójába, miután a San Marinó-i La Fiorita elleni csütörtöki hazai visszavágót 2-0-ra nyerte meg.

EL-selejtező, 1. forduló, 2. mérkőzés:
Debreceni VSC-TEVA-La Fiorita (San Marinó-i) 2-0 (1-0)
Debrecen, v.: Mantalos (görög)
gólszerzők: Tisza (41.), Holman (51.)
Továbbjutott: a Debrecen kettős győzelemmel, 7-0-ás összesítéssel.

Debreceni VSC: Radosevic - Jovanovic, Brkovics, Szatmári, Korhut - Djelmic (Mészáros K. 46.), Varga J., Holman (Sekulics 67.), Szakály P. (Ferenczi 61.) - Castillion, Tisza

A nézők számára ingyenes találkozón a hazaiak az első perctől hatalmas fölényben játszottak a szerény képességű vendégek ellen, akiket a múlt héten idegenben 5-0-ra győztek le. Szakályék sorra alakították ki a helyzetek, amelyeket ki is hagytak, a félidő hajrárájában aztán Tisza Tibor a jobb felső sarokba bombázott.

Simán ment tovább a Loki Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Szünet után tovább rohamoztak a debreceniek, és alig tíz perc elteltével Holman duplázta meg a DVSC előnyét, egyúttal beállította a végeredményt.