Vágólapra másolva!
Sajtóértesülések szerint a Bursaspor elnöke megegyezett Dzsudzsák Balázs vételáráról egy arab klubbal. Ha összejön a dolog, az el-Ain krőzust csinál a válogatott csapatkapitányából.

Korábban is írtunk róla, hogy Dzsudzsák arab csapatnál köthet ki, de - a játékoshoz hasonlóan - mi is bíztunk benne, hogy a jól sikerült Európa-bajnokság után könnyen talál magának európai csapatot a Bursából elvágyódó magyar szélső.

Az utóbbi napokban hallani lehetett a görög Olympiakosz érdeklődéséről (a csapat éppen BL-selejtezőt játszik az izraeli Beer Sheva ellen), de a török Milliyet arról számolt be, hogy Ali Ay elnök megegyezett Dzsudzsák vételáráról az el-Ain nevű klubbal. Az emirátusokbeli csapat 2,5 millió eurót fizetne a Bursaspornak, amihez egymillió teljesítményarányos kiegészítés is járhat, Dzsudzsáknak pedig 2,5 millió eurós (kb 800 millió forintos) éves fizetést kínál.

Hiába a jó Eb-szereplés? Fotó: Polyák Attila - Origo

Erre állítólag a magyar csapat menedzsmentje nemet mondott, mert Dzsudzsák szeretne Európában maradni, de

az arabok készek évi négymillióra emelni a fizetését,

és erre már valószínűleg rábólintanak Vörösbaranyi Józsefék. Az üzlet sürgős: a Bursaspor eladná a sokat kereső, de alulteljesítő játékost, a magyar válogatott kapitánya pedig a terrorveszély miatt menne minél előbb Törökországból.

A Nemzeti Sport úgy tudja, a klubevezetés csütörtökre behívta a játékos menedzserét az ausztriai edzőtáborba.