Ibrahimovic ahol tudja, széttrollkodja Pogbát

fbl Horizontal
Manchester United's Swedish striker Zlatan Ibrahimovic (R) celebrates with Manchester United's French midfielder Paul Pogba after scoring their second goal from the penalty spot during the English Premier League football match between Manchester United and Southampton at Old Trafford in Manchester, north west England, on August 19, 2016. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Második meccsén is győzött a Manchester United az angol bajnokságban, ám Zlatan Ibrahimovic elvette a show-t a Southampton ellen 2-0-ra megnyert meccsen bemutatkozó Paul Pogba elől. Nem először és nem utoljára fordult ez elő.

Ibrahimovic lőtte mind a két gólt, és három tétmeccsen már négy gólnál jár. Hatalmas párost alkothatnak a Juventusból visszatért Paul Pogbával, és nem csak a pályán.

Forrás: AFP/Oli Scarff

A Southampton ellen együtt adtak interjút, a svéd csatár pedig nem hagyta érvényesülni a francia középpályást, közölte vele, hogy legközelebb, ha helyzetbe kerül, akkor inkább passzoljon neki, akkor biztos gól lesz belőle.

Korábban már az öltözőben is beletrollkodott Pogba egyik videójába. „Legalább híressé teszlek" – mondta a kamerába.

Thierry Henry is beszélgetett egyet Pogbával az Ibrahimoviccsal való kapcsolatáról.

És ahogy beszél... Egyik nap edzettem, kick-bokszoltam, látta a videómat az Instagramon, és azt is leszólta, hogy mit csinálok, szerinte elég egy ütést bevinni, felesleges így forognom" – mondta Pogba.