Ronaldo kicsit trollkodott az Év Játékosa-díj átvételekor

Horizontal
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C) poses with his trophy of Best Men's player in Europe next to Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann (L) at the end of the UEFA Champions League Group stage draw ceremony, on August 25, 2016 in Monaco. / AFP PHOTO / Valery HACHE
Vágólapra másolva!
De most jókedvében sütött el egy kisebb poént Antoine Griezmann és Gareth Bale kárára, amiért senki nem haragudott rá.

Cristiano Ronaldóról mindenki tudja, hogy szeret díjat kapni. Legyen szó bármilyen elismerésről, ő örömmel veszi át. Így volt ez csütörtökön kora est is, amikor a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolásakor megnevezték az előző idény legjobb európai játékosát.

A döntőbe jutott három jelölt közül a Real Madrid portugál klasszisa diadalmaskodott, aki az 55 lehetséges voksból 40-et gyűjtött be, míg Antoine Griezmann 8-at, Gareth Bale pedig 7-et mondhatott magáénak.

Cristiano Ronaldo tréfás kedvében volt Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

Ronaldo ezúttal mellőzte a diadalüvöltést, inkább a humor felé fordult, és egy vaskos elismerésbe ágyazott kis csipkelődéssel színesítette a bizarr fémtárgy átvéltelét.

„Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy én vehetem át ezt a díjat. De igazságtalan lenne, ha nem említeném meg ezt két fantasztikus játékost, akik ugyancsak megérdemelték volna a díjat, hiszen nagyszerű évük volt" – kezdte Ronaldo, majd jött a móka.

„Bocs, Griezmann, hogy legyőztelek az Eb-döntőben és a BL-döntőben is, és tőled is bocsánatot kérek, Bale, hogy kikaptatok tőlünk az Eb-elődöntőben."

Hát, ilyen, amikor Ronaldo viccel.