Könnycseppek Ibrahimovic szemében?

Zlatan Ibrahimovic, foci
This file photo taken on May 10, 2016 shows former Paris Saint-Germain (PSG) Swedish forward Zlatan Ibrahimovic posing in Paris. Zlatan Ibrahimovic said on June 30, 2016 that he is joining Manchester United, ending intense speculation about where the 34-year-old Swedish superstar will be playing next season. "Time to let the world know. My next destination is Manchester United," he wrote on Instagram, complete with a picture of the United badge. MARTIN BUREAU / AFP
Vágólapra másolva!
Marco Verratti szerint igencsak megható volt, amikor elbúcsúztak egymástól Párizsban Zlatan Ibrahimoviccsal.

Zlatan Ibrahimovic nyáron Párizsból a Manchester Unitedhez igazolt, ahol - csakúgy, mint korábban az Interben - ismét José Mourinho vezetőedzővel dolgozhat majd.

A PSG-ben Ibrahimovicnak a csapattársa volt Marco Verratti, aki egy érdekes nyilatkozatott tett a 34 éves svédről, aki nagyon odafigyel a kőkemény alfahím imázsának a fenntartására.

Ibrahimovic 122 párizsi meccsén 113 gólig jutott 2012 és 2016 között Forrás: AFP/Martin Bureau

"Nem vagyok olyan típus, aki könnyen sír. Mindent megpróbáltam, hogy ez ne történjen meg... De láttam az ő (Ibrahimovic) arcán is, hogy mennyire szomorú volt. Azok után, amit együtt elértünk, nagyon nehéz volt a búcsú" - mondta az olasz középpályás, akinek a nyilatkozata bekerült a hét mondásai közé az FIFA.com-on.

Szavazzon!

Ön szerint sírt a kőkemény Ibra is?