Vágólapra másolva!
Elindult a jegyértékesítés a magyar labdarúgó-válogatott Svájc elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésére.

A Groupama Arénában október 7-én 20.45 órától sorra kerülő találkozó a kvalifikációs sorozat első hazai megmérettetése lesz Bernd Storck együttesének, amely a selejtezőket kedd este a Feröer-szigeteken kezdi meg.

A válogatott hazai mérkőzéseire szóló bérlet továbbra is folyamatosan elérhető. A mind az öt hazai vb-selejtezőre szóló bérlet árából a szövetség a Szurkolói Klub tagjainak 30 százalék, egyéb vásárlóknak 15 százalék kedvezményt biztosít.

A klubtagsággal nem rendelkezők számára a jegyértékesítés legkésőbb csütörtökön 9 órától, vagy az elővételi akcióban elérhető 7500 jegy értékesítése után elindul.

Magyar szurkolók Lyonban Fotó: Polyák Attila - Origo

A mérkőzésre érvényes, névre szóló jegyeket - szurkolói kártyával - interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában lehet megvásárolni.

Szurkolói, illetve klubkártya nélkül Budapesten a Ticket Express Bálnában és a Ticket Express Syma-csarnokban

található irodáiban lehet belépőket váltani személyazonosító okmány bemutatásával. Két vidéki helyszínen is vásárolhatnak szurkolói kártya nélkül belépőt az érdeklődők: a ZTE FC és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein szerezhetik be belépőjüket.

A mérkőzésre szóló jegyek öt árkategóriában - 4000, 6000, 9000, 12000 és 15000 forint - vásárolhatók meg. A VIP-szektorokba négy árkategóriában, 15 ezer, 20 ezer, 30 ezer és 40 ezer forintért lehet jegyeket vásárolni.