David Luiz és Conte? Olyan, mintha én a Miss Worlddel járnék

Horizontal
Chelsea's Brazilian defender David Luiz warms up ahead of the English Premier League football match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge in London on September 16, 2016. / AFP PHOTO / GLYN KIRK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A balul sikerült valenciai edzősködés után Gary Neville visszatért a Sky Sports stúdiójába, és máris nagy formában van. A Chelsea-Liverpool rangadó után a londoniak brazil védőjét, David Luizt találta meg.

A Liverpool pénteken este 2-1-re legyőzte a Chelsea-t a Stamford Bridge-en, és, amilyen rossz estéjük volt a londoniak drukkereinek, valamint a csapat edzőjének, Antonio Conténak és a PSG-től 34 millió fontért visszavett David Luiznak, annyira jó volt a Sky Sports stúdiójába visszatérő Gary Neville-nek.

David Luiz Forrás: AFP/Glyn Kirk

A Manchester United korábbi védője a balsikerű valenciai edzősködés után tért vissza a szakértői munkához, és pénteken máris tette a dolgát. Kezdte azzal, hogy

David Luiz úgy mozgott, mintha egy tízéves gyerek rángatta volna a Play Station kontrollerjével,

és szerinte a brazil egyáltalán nem illik a mai Chelsea-be.

"Meglepő őt Conte csapatában látni - mondta Neville a brazilról. - Conte középhátvédjei az elmúlt években a Juventusban nagyon jó játékosok voltak, tudták, hogy kell az adott rendszerben játszani, lehetett őket mozgatni."

Gary és Miss World:

David Luiz ettől még egy nagyon tehetséges focista Neville szerint, "de soha nem tudtam volna Contét és őt egy csapatban elképzelni. Elég bizarr látvány szerintem. Szerintem olyanok ők ketten, mintha én a Miss World győztesével járnék."