Intézte a helyet a Liverpool Giggsnek Swansea-ben

FOOTBALL - UEFA EUROPA LEAGUE - MANCHESTER UNITED v LIVERPOOL EUROPA FOOT FOOTBALL league LIVERPOOL MANCHESTER Soccer SPORT UEFA UNITED SQUARE FORMAT
Liverpool manager Jurgen Klopp holds the match ball alongside Manchester United assistant manager Ryan Giggs during the UEFA Europa League Round of 16 Second Leg football match between Manchester United and Liverpool on March 17, 2016 played at Old Trafford in Manchester, England - Photo Matt West / Backpage Images / DPPI
Vágólapra másolva!
A Liverpool egy hajrában értékesített büntetővel 0-1-ről fordítva 2-1-re legyőzte a Swansea-t, ami könnyen a házigazda walesi csapat edzőjének, Francesco Guidolinnak az állásába kerülhet.

Pedig a Swansea kezdte jobban a mérkőzést, és Leroy Fer már a 8. percben vezetéshez juttatta a mérkőzés előtt a 17. helyen álló Swansea-t.

Az előnyt azonban nem tudták megtartani, mert előbb az 54. percben Roberto Firmino érkezett pontosan egy beadásra, majd fél óra elteltével - azaz a 84. percben - a hazai védelem bénázásának köszönhetően megítélt büntetőt vágta be magabiztosan James Milner - így a Liverpool 2-1-re nyert.

A mérkőzés összefoglalója:

Miközben a Pool öt meccs óta veretlen a PL-ben - mi több az utolsó négy találkozóját meg is nyerte -, addig a Swansea az első fordulóban aratott győzelmet követően immár hatodik mérkőzésén maradt nyeretlen - ötöt elveszítve ezek közül.

Az angol lapok pénteken már arról írtak, hogy amennyiben a Swansea újra kikap, úgy útilaput kötnek az olasz vezetőedző, Francesco Guidolin talpára, és a helyét a Manchester United walesi legendája, Ryan Giggs foglalhatja el. Lassan kezdhetnek mindketten csomagolni.

Premier League, 7. forduló:
Swansea - Liverpool 1-2 (1-0)
gól: Fer (8.), illetve Firmino (54.), Milner (84., 11-esből)