Vágólapra másolva!
Nikolics Nemanja góllal járult hozzá a Legia Warszava 3-0-s győzelemhez, Guzmics Richárd pedig megszerezte első gólját a lengyel bajnokságban.

A győzelem már nagyon ráfért a Legiára, amely címvédőként gyászosan rajtolt, a mostani forduló előtt két győzelemmel, négy döntetlennel és négy vereséggel állt, a lengyel kupából kiesett, és a BL-ben otthon kapott ki 6-0-ra a Dortmundtól.

Egy hete edzőváltás történt, a klub korábbi játékosa, Jacek Magiera vette át a csapatot, de a BL-ben vele is jött az újabb vereség a Sporting otthonában.

Nikolics negyedik gólját szerezte a szezonban Forrás: AFP

A bajnokságban viszont elindult felfelé a Legia, amely 3-0-ra győzött a Lechia Gdansk ellen. Az első két gólt a brazil Guilherme szerezte, majd a 70. percben Nikolics állította be a végeredményt. A magyar csatár lekapta a mezét a gólöröm közben, így sárga lapot kapott.

Ez volt Nikolics negyedik gólja a bajnokságban, emlékezhetünk, tavaly 28-cal lett gólkirály. A Legia ezzel a győzelemmel a 9. a tabellán, a Gdansk maradt a második.

Szombaton egy másik magyar légiós, Guzmics Richárd is gólt szerzett, aki egy szöglet után fejelt pontosan a Wisla Plock ellen. Guzmics az elsó gólját szerezte Lengyelországban, csapata a Wisla Kraków pedig egy hosszabbításban szerzett góllal nyert 3-2-re, de még így is az utolsó helyen áll.