Vágólapra másolva!
Zinedine Zidane, a Real Madrid edzője a válogatott meccsek miatt szünet során maximum kiscsoportos foglalkozást tud tartani.

Van hálás oldala is annak, ha valaki egy igazi nagycsapat edzője lesz, persze megvannak a káros mellékhatásos, úgy mint nagyobb stressz, eredménykényszer, illetve a mostani szituáció,

amikor Zidane-nak elfogytak az emberei, mivel mindenki elutazott a válogatotthoz.

Egyérintőzni mondjuk tudnak

A Marca azt írja, a francia edzőnek mindössze két egészséges mezőnyjátékosa maradt, a brazil jobbhátvéd, Danilo, valamint a dominikai csatár, Mariano Diaz, aki egyébként Barcelonában született, és idén került fel a Real Madrid második csapatától a nagyok közé.

"Akkor most csinálunk két csapatot. Ja, nem" Forrás: AFP

Persze a sérültek is a klub edzőközpontjában készülnek, így Marcelo, Casemiro, Luka Modric, Karim Benzema vagy Fabio Coentrao is szem előtt lesz, de közülük csak Marcelo jelentkezhet játékra a Primera División következő fordulójában, amikor a Betishez látogatnak a madridiak.

Hétfőn kezdenek visszaszivárogni

Hétfőtől már jobb lesz a helyzet, a spanyol válogatottban érdekelt játékosok akkor kezdenek visszatérni az albánok ellen vb-selejtező után a Realhoz.

Zidane csapata a bajnokságban legutóbbi három meccsén csak három pontot szerzett, így át kellett adnia az első helyet az ugyanannyi ponttal, de jobb gólkülönbséggel rendelkező Atléticónak.