Ijesztő sérülést szenvedett egy ír futballista

Robbie Brady, foci
Ireland's midfielder Robbie Brady (C) runs with teammates during a training session at the Montbauron Stadium in Versailles on June 15, 2016 during the Euro 2016 football tournament. / AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA
Vágólapra másolva!
Összefejelt ellenfelével, és elveszítette az eszméletét Robbie Brady, az ír labdarúgó-válogatott középpályása, ijesztő perceket okozva ezzel a játékostársaknak és a nézőknek a Grúzia elleni világbajnoki selejtezőn.

A Norwich City játékosa a 76. percben olyan szerencsétlenül ütközött Solomon Kvirkveliával, hogy mozdulatlanul terült el az ötösön belül. A játékostársak próbálták élesztgetni, azonnal az oldalára fordították, de másodperceken belül ott volt az orvosi segítség is.

„Ez darabig nem volt magánál, le is cseréltem. Remélem, minden rendben lesz vele, ez a srác bátor, mint egy oroszlán" – nyilatkozta róla Martin O'Neill szövetségi kapitány.

Az agyrázkódás miatt az már biztos, hogy vasárnap nem játszhat a Moldova elleni következő selejtezőn, mint ahogy Jeff Hendrick sem, aki sárga lapjai miatti eltiltását tölti.