Storck: Végig uralni tudtuk a játékot

Bernd Storck, foci
LYON, FRANCE - JUNE 22 : Head coach of Hungary Bernd Storck gestures during the UEFA EURO 2016 Group F match between Hungary and Portugal at Stade de Lyon, in Lyon, France on June 22, 2016. Evren Atalay / Anadolu Agency EVREN ATALAY / ANADOLU AGENCY
Vágólapra másolva!
A Lettország ellen 2-0-ra megnyert vb-selejtezőt követően Bernd Storck szövetségi kapitány elégedett volt az eredménnyel és a mutatott játékkal is. Az első gólt szerző Gyurcsó Ádám is a csapat erejét dicsérte.

"Fontos volt, hogy nyerjünk a svájci meccs után. Nagy nyomás volt rajtunk, de a fiúk remekül játszottak - mondta a mérkőzés után az M4 Sportnak nyilatkozva Bernd Storck, a válogatott szövetségi kapitánya.- Kezdettől fogva próbáltunk dominálni, uralni a játékot.

Tudtunk a széleken játszani egy kontrázni próbáló csapat ellen, ami ugyancsak fontos része volt a sikernek. Most jön egy kis szünet, majd az Andorra elleni meccs, amit ugyancsak meg kell nyernünk, és akkor hét ponttal mehetünk téli pihenőre."

Rá kell rúgni a másodikat

A döntő fontosságú első gólt szerző, a labdát higgadtan a léc alá belsőző Gyurcsó Ádám a mérkőzés után elmondta, hogy a Rigába tartó repülőúton közölte vele a kapitány, hogy kezdeni fog, ő pedig nem lepődött meg, és egy percig sem mutatta a megillletődöttség jelét, annak ellenére sem, hogy már jó ideje nem szerepelt a válogatottban.

"Meg kellett küzdenem a helyemért, ahogy a többieknek is. Örültem, hogy számít rám a kapitány, és végig jól éreztem magam a pályán. Mivel nem ez volt az első meccsem, és remélem, hogy nem is az utolsó, nem voltam megilletődve. Hátul is stabilak voltunk, még, ha voltak is helyzetei az ellenfélnek.

hogy biztos legyen a győzelem."