Vágólapra másolva!
A Bologna villáminterjút készített a Facebook-oldalán magyar játékosával, Nagy Ádámmal, aki egyelőre angolul válaszolgatott a jó hangulatú interjúban.

A beszélgetésből kiderül, hogy a játékosnak Ádi a beceneve, mérnök lenne, ha nem futballozna, és bár erre nem adott egyértelmű választ, "talán a sas" a kedvenc állata. Azt is elmondta, hogy tériszonya van, a mottója pedig – bár ezt nem pontosan idézi angolul – "forró szívvel, hideg fejjel".

Nagy Ádám nagyon szereti Bolognát, mert gyönyörű a város, és kedvesek az emberek, de azért hiányzik a családja, a barátai és a magyar ételek. Az igazán érdekes kérdéseket azonban a csapattal kapcsolatban kapta.

Arra a kérdésre, hogy ki lenne a kedvenc játékosa a csapatból, ha szurkoló lenne, Mattia Destrót nevezte meg, a gyerekkori kedvence Thierry Henry, a mostani kedvencei pedig a Barca két középpályása, Andrés Iniesta és Sergio Busquets.

Nagy Ádám az Inter ellen Forrás: AFP

A keret legőrültebb játékosára azt mondta nevetve, "nehéz kérdés, rengeteg idióta játszik a csapatban", a szobatársa "Sajnos Krejci", míg a leghiúbb csapattárs ("vigyáznom kell, kit mondok") szerinte Mariosz Ikonomu. Arra a kérdésre, hogy kivel nem akarna ellenfélként találkozni a pályán, két társát is megnevezte: Gasta (Danielle Gastaldello csapatkapitány), illetve Szafir (Taider).