Ronaldo dührohamot kapott, miután csúnyán bebőrözték edzésen

Horizontal
Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale (C L), Real Madrid's Brazilian defender Marcelo (C R) and other teammates train at Valdebebas Sport City in Madrid on March 19, 2016 on the eve of their Liga football match against Sevilla. / AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
Vágólapra másolva!
A Real Madrid edzésén mindenki tanul valamit: Cristiano Ronaldo azt, hogy a brazilok bármikor bebőrözhetik, a többiek pedig azt, hogy ezt mégsem kéne, mert a portugál nem éppen jól reagál erre a helyzetre.

Móka és kacagás az élet a Real Madrid edzésén, egészen addig, amíg a cicázás során hiba nem csúszik az olajozottan működő gépezetbe. Például oly módon, hogy a csapat két brazilja, Danilo és Marcelo nem bír magával, és nagy pacsizással ünneplik, hogy előbbi csúnyán bebőrözte a kör közepén ugráló Cristiano Ronaldót.

Akinek ez csak másodpercekkel később esik le, amikor is kérdőre vonja a vidáman nevetgélő brazilokat, hogy ezt mégis hogy képzelik?! Aztán még egy kicsit futtatják a srácok középen, majd Ronaldo lezárja a gyakorlatot – a valdebebasi edzőpálya mellett ácsorgó újságírók közé bombázva a labdát.

A madridi sportlap, az As beszámolója szerint a lövést még egy gúnyos megjegyzés is kísérte: "Nesztek, itt a téma. Cristiano dühös lett. Most két napig lesz miről írnotok."

Valami nem stimmel

Ronaldo mostanában egyébként is feltűnően frusztrált, ez rövid időn belül már a második alkalom, hogy indolensen viselkedik. A Borussia Dortmund elleni BL-találkozó előtti gyakorláson felhúzta magát a cicázás során, ahol a labda elrúgását még azzal is tetézte, hogy kimondottan veszélyesen csúszott rá csapattársa, Gareth Bale lábára.

A Real Madrid szombaton 20.45-től Sevillában lép pályára a Betis vendégeként. Zinedine Zidane csapatának két okból is fontos lenne a győzelem a tabella 15. helyén álló vendéglátók ellen: egyrészt mert szeptember 18., azaz immár négy mérkőzés óta nem tudtak győzni, másrészt pedig tapadni kell a bajnokságot jobb gólkülönbségével vezető Atlético Madridra is.