Vágólapra másolva!
Bár nagyon keveset hallani az utóbbi időben Samuel Eto'óról, a 2000-es évek egyik legjobb gólvágója még nem vonult vissza, egy török csapatban, az Antalyasporban futballozik. A 2016–2017-es szezonban eddig nem túl nagy sikerrel.

Az Antalyaspor május óta mérkőzést sem nyert, hét fordulót követően a török élvonal (Süper Lig) utolsó helyén áll egyedüli nyeretlen csapatként.

Azért voltak szép napjai is Samuel Eto'ónak Törökországban Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Orhan Cicek

Hétfőn nagyon közel állt első idénybeli győzelméhez az Antalyaspor, de a vendég Rizespor a hosszabbításban 1–1-re mentette a meccset.

A lefújás után a szezonban eddig egy gólt jegyző Samuel Eto'o kiballagott a mérges szurkolókhoz, próbálta csillapítani a kedélyeket.

A 35 esztendős kameruni megígérte, hogy csapata az első tíz hely egyikén végez a bajnokság végén, ráadásul

egy őrült fogadást is kötött.

Eto'o 100 ezer eurót (több mint 30 millió forintot) ígért egy Mehmet Akdeniz nevű szurkolónak, arra az esetre, ha nem tartja be ígéretét és az Antalyaspor nem végez a top 10-ben. A kommunikációban egy tolmács segített a játékosnak.

Kíváncsian várjuk, mire megy a folytatásban az Antalyaspor és Eto'o tartja-e a szavát, török hírforrások szerint elkérte a drukker nevét és telefonszámát is, így a felkutatással nem lehet probléma.