Ibra csapattársa mellbe rúgásával ünneplte újabb gólját

TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL PROFILE FULL LENGH ACTION JUMPING
Manchester United's Swedish striker Zlatan Ibrahimovic jumps and kicks the air as he celebrates scoring his team's second goal during the English Premier League football match between Swansea City and Manchester United at The Liberty Stadium in Swansea, south Wales on November 6, 2016. / AFP PHOTO / Geoff CADDICK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A svéd a Swansea elleni első találata után Phil Jones-ra hozta rá frászt.

A Manchester United vasárnap 3-1-re legyőzte idegenben a Swansea-t, a Premier League 11. fordulójának vasárnapi játéknapján. A vendégek második és harmadik gólját Zlatan Ibrahimovic szerezte, a svéd hosszú gólcsendet – a MU legutóbbi hét találkozóján nem vette be az ellenfelek kapuját – szakított meg, és megadta a módját az ünneplésnek.

Első gólja – ami a bajnokságban már az ötödik volt – után csapattársa, a védő Phil Jones felé szaladva egy repülő karate rúgást imitált, ami még úgy is ijesztő, ha az emberen ugyanolyan színű mez feszül, mint a svéd óriáson.

Ibrahimovic a mozdulattal talán a korábbi MU-legenda, Eric Cantona előtt is "tisztelgett", aki a 1995. január 25-én egy Crystal Palace-drukkeren állt bosszút, amiért az beszólt neki.