Belga sztárjával is hosszabbított a Tottenham

Football. Champions League. Tottenham F.C. training session jan
2944918 09/26/2016 Tottenham F.C. player Jan Vertonghen during an open training session before Champions League group stage match against PFC CSKA in CSKA Arena in Moscow. Vladimir Pesnya/Sputnik
Vágólapra másolva!
Egy évvel meghosszabbította 2018-ban lejáró szerződését Jan Vertonghen, a Tottenham Hotspur belga válogatott védője. Ő a londoni csapat hatodik meghatározó játékosa, aki az elmúlt hetekben új szerződést írt alá a klubbal.

Egy évvel, 2019-ig meghosszabbította szerződését a Tottenham Hotspurrel a csapat belga válogatott védője, Jan Vertonghen. A 29 éves 85-szörös belga válogatott játékos 2012-ben az Ajaxtól került a londoniakhoz, ahol azóta 131 bajnokin lépett pályára (és öt gólt szerzett).

Az előző szezonban kulcsszerepet játszott abban, hogy a Spurs évtizedek óta legjobb eredményét elérve, második lett a bajnokságban úgy, hogy holtversenyben a legkevesebb gólt kapta – mindössze 34-et. Vertonghen a hatodik meghatározó játékos, aki az elmúlt hetekben szerződést hosszabbított a klubbal, és biztosan marad Mauricio Pochettino csapatában.

Korábban már aláírt az egyaránt angol válogatott Dele Alli, Eric Dyer, Danny Rose és Kyle Walker, illetve a dán Christian Eriksen is, míg csütörtökön az előző idény gólkirálya, Harry Kane hagyta ott kézjegyét egy 2022-ig szóló szerződésen.