Vágólapra másolva!
Nem akármilyen jelenettel zárult a Sheffield Wednesday és a Preston North End egymás elleni bajnokija szombaton: a Championship 19. fordulójában a vendégek két cserejátékosa egymásnak esett a pályán, ezért a játékvezető mindkettőt kiállította.

A mérkőzésen a Sheffield Wednesday szerzett vezetést Fernando Forestieri révén a 9. percben, ezt hetven perccel később Steven Fletcher révén sikerült tovább növelni.

Eoin Doyle a 82. percben ugyan szépített, de az ír csatár nem ezzel lett híres. A 90. percben az egyenlítésért hajtó Preston csereként beállt támadója tört kapura, Marnick Vermijlhez passzolt, de ő a kapu fölé lőtt. A másik cserejátékos, Jermaine Beckford szóvá tette a passzt, nehezményezve, hogy ő sokkal jobb helyzetben volt, miért nem ő kapta a labdát.

A verbális összezörrenés gyorsan lökdösődéssé fajult, a játékosokat a társak választották szét, Scott Duncan játékvezetőnek nem maradt más választása, mindkét játékosnak felmutatta a piros lapot.

A Mirror azt írta, az eset emlékeztetett egy 2005-ös esetre, amikor a Newcastle két kiskakasa, Kieron Dyer és Lee Bowyer esett egymásnak egy Aston Villa elleni mérkőzésen.