Vágólapra másolva!
A magyar válogatott labdarúgó, Nikolics Nemanja távozna klubcsapatától, a lengyel bajnokságban és kupában is címvédő varsói Legiától.

A lengyel élvonal előző idényének gólkirálya az M4 Sport pénteki, Sportreggeli című műsorában elmondta, hogy a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést követően megegyezett klubjának vezetőivel, hogy

amennyiben megfelelő ajánlat érkezik, a téli szünetben távozhat.

Itt az idő a váltásra

A csatár kijelentette: még másfél évig szól a varsói szerződése, de elérkezettnek látja az időt a váltásra, és szeretne új kihívásokat keresni.

Kedvet kapott arra, hogy máshol is kipróbálja magát Forrás: NurPhoto/Foto Olimpik/NurPhoto/Foto Olimpik

A Legia gyengén kezdte az új bajnoki évadot, de 18 forduló után már a negyedik helyen áll, Nikolics pedig nyolc góljával a harmadik a góllövőlistán.

A Legia a Bajnokok Ligájában csoportja harmadik helyén végzett, így átkerült az Európa Ligába.

Nikolics a selejtezőben öt, a főtáblán egy gólt szerzett.

Nem kapott magyarázatot, hogy miért jegelték

Mint elmondta, nagyon örült a BL-szereplés lehetőségének, és összességben most is boldog, amiért pályára léphetett a legjobbak között, ugyanakkor csalódott, mert csak két mérkőzésen volt kezdő.
"Amikor itt maradtam,

ráadásul nem is magyaráztak meg, miért" - fogalmazott.

Hull, Chicago vagy Kína

A 23-szoros magyar válogatott támadó elárulta, hogy egyelőre három helyről érdeklődnek komolyan iránta. Az angol élvonalbeli Hull City nyáron konkrét ajánlattal kereste meg, a két klub meg is egyezett, ő azonban nem tudott megállapodni a Premier League újoncával,

amely továbbra is szeretné leigazolni.

Az észak-amerikai profiligában, az MLS-ben szereplő Chicago Fire is konkrétumokkal kereste meg, a menedzsere napi kapcsolatban van a klubbal "Olyan dolgokat vázoltak fel, amelyek motiválnak, hogy odamenjek.

A család szempontjából sem lenne rossz, főleg a gyerekeknek az iskola miatt" - vélekedett Nikolics. Hozzátette: a harmadik érdeklődő egy kínai klub.