Ez lesz az idei Aranylabda-szavazás végeredménye

HORIZONTAL / VERTICAL Horizontal
A wax statue representing Portugese forward Cristiano Ronaldo and a FIFA Ballon d'Or are displayed at the new location of the CR7 museum dedicated to Ronaldo's professional career at Funchal, on the Portuguese island of Madeira on July 23, 2016. / AFP PHOTO / JOANA SOUSA
Vágólapra másolva!
Hivatalosan csak hétfőn este jelentik be a végeredményt, azonban több helyen is feltűnt a keddi France Football magazin címlapja, rajta a díjazottakkal.

A francia sportlap, a France Football húszéves együttműködés után idén szakított a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséggel (FIFA), és újra saját kezébe vette a díj odaítélését. Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy nem megy minden olajozottan.

Azt már napokkal ezelőtt tudni lehetett, hogy a lap értesítette a Real Madridot és Cristiano Ronaldót, hogy a portugálok Eb- és BL-győztes sztárja veheti majd át a díjat, illetve azt is tudni vélték, hogy már az ilyenkor kötelező fotózáson is túl van.

Hétfőn délelőtt pedig több helyen is felbukkant a France Football kedden megjelenő lapszámának borítója, amin Cristiano Ronaldo ugrik a magasba, kezében az Aranylabdával, míg a jobb alsó sarokban az olvasható, hogy a franciák kedvence, Antoine Griezmann „két óriás mögött” végzett. Az egyik, ugyebár Ronaldo, a másik pedig nem lehet más, csak Lionel Messi, a Barcelona argentin csillaga.