Őrület, ahogy a játékostársak búcsúztatják Nikolicsot

Legia Warszawa, Nikolics Nemanja, foci
Nemanja Nikolic during the UEFA Champions League: First Qualifying Round 1st Leg match between Borussia Dortmund and Legia Warszawa at Wojska Polskiego Stadium on September 14, 2016 in Warsaw, Poland. (Photo by Foto Olimpik/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Nemanja Nikolics nyomot hagyott a Legia Warszawánál, ezt bizonyítja, hogy a távozó csatárt a szurkolók után a csapattársai is gyönyörűen búcsúztatták el. 

Nikolics engedélyt kapott a klubtól, hogy tárgyaljon az iránta érdeklődőkkel (nincs hiány belőlük, akár a Premier League-ben is kiköthet a válogatott csatár), így biztossá vált, hogy már a télen elhagyja a lengyel bajnokcsapatot.

Nikolics búcsúja szépre sikeredett, mesterhármast vágott a Górnik Lecznának, és a góllövőlista élén állva távozik Varsóból. A szurkolók mellett a játékostársak is széppé tették a búcsúját, érdemes megnézni, milyen hangulat uralkodott a csapat öltözőjében a hétvégi bajnoki után.

Nikolics Nemanja Forrás: NurPhoto/Foto Olimpik/NurPhoto/Foto Olimpik

Nikolics után Kínából, az amerikai MLS-ből érdeklődnek, de a Hull City is szeretné a soraiban tudni a magyar válogatott csatárt.