Társoldalunk:

Nem hitték el, hogy Usain Bolt telefonált be az élő műsorba

2017.01.01. 12:37

Usain Bolt betelefonált a Manchester United televízió-csatornájának élő adásába, de a műsorvezető nem akarta elhinni, hogy valóban a kilencszeres olimpiai bajnok síkfutóval beszél.

A jamaicai atléta azért hívta a műsort, hogy elmondja a véleményét a Middlesbrough elleni bajnoki mérkőzésről, amit a Manchester United szombaton 2-1-re megnyert. "A következő telefonálónk Usain, Jamaicából. De ugye nem az a Usain Bolt?" - kérdezte Mandy Henry műsorvezető.

"De igen, az a Usain Bolt" - válaszolta a világklasszis sportoló. Henry még mindig hitetlenkedett, de átadta a szót a hívónak. "Ez ismét olyan volt, mint a régi Manchester United. Úgy játszottak, olyan nyomásgyakorlással és kitartással, ahogy a Manchester Unitednek kell. Nagy meccs volt, nagyon boldog vagyok" - értékelte Usain Bolt a mérkőzést, amelyet a győztes csapat a hajrában fordított meg.

Később a jamaicai sprinter a közösségi oldalán megerősítette, hogy valóban ő telefonált az adásba. "Sajnáljuk Usain, nem gondoltuk, hogy tényleg te vagy az! Élvezd a jamaicai bulit, és hívj minket hétfő este, a West Ham elleni meccs után is" - üzente szilveszter este a műsorvezető, Mandy Henry.