Ekkora verést még nem kapott új otthonában a West Ham

West Ham, Manchester City, Agüero, John Stones
Manchester City's Argentinian striker Sergio Aguero (3rd R) celebrates with Manchester City's English defender John Stones after scoring their fourth goal during the English FA cup third round football match between West Ham United and Manchester City at the London Stadium in east London on January 6, 2016. / AFP PHOTO / Justin TALLIS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az FA-kupa 3. fordulójának péntek esti mérkőzésén a Manchester City idegenben 5-0-ra verte a West Ham Unitedet, és továbbjutott a következő fordulóba.

Ha az idei eredmények alapján nem is számított igazán rangadónak, arra azért talán kevesen számítottak, hogy a West Ham Unitednek hazai pályán nagyjából egy pillanatig sem lesz esélye a Manchester Cityvel szemben.

Igaz, hogy a vendégek csak fél óra elteltével szereztek vezetést Yaya Touré büntetőjével, de a szünetre már háromgólos előnnyel mentek, miután előbb a Sterling elől menteni igyekvő Nordtveit rúgott egy öngólt, majd David Silva fejezett be góllal egy kontrát:

A második félidő sem alakult jobban a londoniak számára, öt perc elteltével Sergio Agüero tette bele szerencsésen a lábát Touré lövésébe, majd fél óra gólcsendet követően John Stones verte be az utolsó szöget a West Ham koporsójába.

Agüero góljával lett 4-0:

Mióta a West Ham a Boleyn Groundról a londoni olimpia egykori központi stadionjába, a London Stadiumba költözött, nem igazán érzi magát otthon a csapat. Kaptak már ki 4-2-re a Watfordtól, 3-0-ra a Southamptontól, az eddigi legnagyobb zakót pedig az Arsenal elleni 1-5 jelentette. Egészen péntek estig.

Eredmény, FA-kupa 3. forduló:
West Ham United–Manchester City 0-5 (0-3)
gól: Y. Touré (33., 11-esből), Nordtveit (41., öngól), D. Silva (43.), Agüero (50.), J. Stones (84.)