Vágólapra másolva!
Vasárnap Manchester United–Liverpool rangadót rendeznek a Premier League-ben, pénteken José Mourinho, a hazaiak menedzsere megtartotta a találkozót megelőző sajtótájékoztatóját.

A sajtóesemény csúcspontja az volt, amikor megcsörrent egy újságíró – vélhetően diktafonként használt – telefonja, amelyet a portugál szakember vett fel.

Mourinho lazán kezelte a helyzetet, fogadta a hívást, majd közölte, hogy a TalkSporttól keresik a mobil tulajdonosát. „Ennek nem lett volna szabad csörögnie” – magyarázkodott a telefonja miatt kissé kellemetlen szituációba került újságíró.

Persze Mourinho nem csak a telefonba beszélt. Megkérdezték tőle, mit szól Jürgen Klopp kijelentéséhez, miszerint a két menedzser sok mindenben hasonlít egymásra.

„Előfordulhat, hogy van bennünk közös, de minden bizonnyal sok mindenben különbözünk is. Kloppnak ugyanúgy a futball az élete, mint nekem. Ugyanannyira motiváltak vagyunk, de

– reagált José Mourinho a Liverpool menedzserének véleményére, és vélhetően hangolt a hétvégi összecsapásra is.

„Minden edzőnek megvan a maga személyisége, vezetési stílusa. Én ugyanúgy szeretek győzni, mint mindenki más az én szakmámban” – tette hozzá.

A Liverpool és a Manchester United nem először találkozik a 2016–2017-es szezonban a Premier League-ben, a két rivális első bajnoki mérkőzése 0-0-s döntetlennel ért véget az Anfield Roadon.

Mourinho felépítené a rémálmok színházát

José Mourinho szerint most sokkal jobb passzban van az együttese, mint az októberi összecsapáson. Ez nem csoda, hiszen

a Manchester United legutóbbi kilenc tétmérkőzését megnyerte, ilyen sorozatra legutóbb 2009-ben volt képes.