A Barcának összejött, ami a Real Madridnak nem

Horizontal
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (2ndL) celebrates with Barcelona's Brazilian forward Neymar (L), Barcelona's Portuguese midfielder Andre Gomes (2ndR) and Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez after scoring a goal during the Spanish Copa del Rey (King's Cup) quarter final second leg football match FC Barcelona vs Real Sociedad at the Camp Nou stadium in Barcelona on January 26, 2017. / AFP PHOTO / LLUIS GENE
Vágólapra másolva!
Az 54. percig csak egy gól született a Barcelona-Real Sociedad spanyol Király-kupa negyeddöntő visszavágóján, a végére azonban hét lett belőle: a Barca 5-2-es hazai győzelemmel és 6-2-es összessítéssel jutott a sorozat elődöntőjébe. 

A találkozót Denis Suárez góljai foglalták keretbe, a 23 éves spanyol középpályás a 17. és a 82. percben is eredményes volt. A kettő között Luis Suárez, Arda Turan és a szezonban már a 29. gólját jegyző Lionel Messi is betalált a Barcából.

Ha így folytatja, Messi könnyedén eljuthat 50 gólig a 2016-2017-es szezonban Forrás: AFP/Lluis Gene

A katalánok sikerével teljes a Király-kupa elődöntőjének mezőnye, a Barcelonát megelőzően az Atlético Madrid, a Deportivo Alavés és a Real Madridot búcsúztató Celta Vigo jutott a legjobb négy közé.

Király-kupa, negyeddöntő, visszavágó
Barcelona-Real Sociedad 5-2 (1-0)
gól: D. Suárez (17., 82.), L. Suárez (63.), Messi (55., 11-esből), Turan (80), ill. Juanmi (62.). W. José (73.)
Továbbjutott: a Barcelona 6-2-es összessítéssel.