Tűz ütött ki az Old Traffordon

Horizontal ILLUSTRATION STADIUM EXTERIOR VIEW GENERAL VIEW
A picture shows a general view of Old Trafford stadium in Manchester, north-west England on December 10, 2011 which will be used as a venue for the football competition during the London 2012 Olympic Games. AFP PHOTO / ANDREW YATES RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. / AFP PHOTO / ANDREW YATES
Vágólapra másolva!
Hétfőn reggel tűz ütött ki a Manchester United stadionjának déli lelátója alatt. A helyszínre érkező tűzoltók rövid beavatkozás végén eloltották a lángokat.

A manchesteri tűzoltóság és a Manchester United is megerősítette, hogy hétfőn reggel tűz ütött ki a stadion déli lelátója alatt. A tűzoltókat erős füst miatt riasztották a Sir Bobby Chartlon Way nevű utcába, ahová három egységgel érkeztek, és rövid beavatkozás végén eloltották az egyik liftaknában keletkezett tüzet.

A tűzeset során személyi sérülés nem történt és az anyagi kár sem jelentős, ahogy annak sincs semmi akadálya, hogy a szerdai Hull City elleni bajnoki mérkőzést megrendezzék az Old Traffordon.

A klub korábbi gólrekorderének, Sir Bobby Charltonnak a nevét viselő déli lelátó a stadion legrégebben épült része, egyes elemei több mint száz éve épültek.