Társoldalunk:

Nincs szükségünk nácikra – elüldözték a frissen igazolt csatárt

2017.02.01. 19:36

Néhány órával a megérkezése után máris távozott Roman Zozulya, akit a Real Betis kölcsönadott volna a Rayo Vallecanónak, ott azonban csak egy edzésen vett részt.

"Sajnos a Spanyolországba való érkezésem egy félreértéssel indult – kezdte a 27 éves ukrán válogatott csatár. – A repülőtéren egy olyan pólót viseltem, amelyen Ukrajna címere volt, ezt pedig egy újságíró egy félkatonai szélsőséges csoport jelvényének gondolta. Később levetettük az erről szóló cikket, elnézést is kértek érte, és a Betis vezetőinek is elmagyaráztam, hogy miről van szó. Ők megértették, de a Rayo szurkolói még mindig nácinak néznek" – utalt arra, hogy rögtön az első (és utolsó) Vallecanónál töltött edzésén protestáltak ellene a Rayo drukkerei. 

Belegázolták Zozulya önérzetébeForrás: NurPhoto/Vladimir Sindeyeve/NurPhoto/Str

A szurkolók egy transzparenssel fejezték ki, hogy az ukrán focista nemkívánatos személy: Nincs szükségünk nácikra – írták ki.

Zozulya annyira komolyan vette a kiírást, hogy közölte, nem hajlandó pályára lépni a Rayo Vallecanóban, és néhány órával érkezése után visszatért Sevillába a Betishez.