Ennél sokkal arrogánsabb már Mourinho sem tud lenni

Horizontal
Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho (R) gestures and shouts in the Directors Box after being sent off to the stands during the English Premier League football match between Manchester United and Burnley at Old Trafford in Manchester, north west England, on October 29, 2016. / AFP PHOTO / OLI SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
José Mourinho újra megtalálta a felelőst csapata gyenge teljesítményéért, és nem meglepő módon ez ismét a játékvezető volt. Faképnél hagyta a BBC riporterét a portugál edző.

Miután a Manchester United hazai pályán csak sovány 0-0-t játszott a kiesés ellen harcoló Hull Cityvel, Mourinho lógó orral állt oda a BBC riportere elé. Elmondta, nagyon jól védett a Hull kapusa, és nem haragszik a kiscsapatra, amiért kizárólag a védekezéssel törődött, hiszen nekik minden pont aranyat ér.

Amikor azonban kitért a játékvezető ténykedésére is, a BBC riportere lecsapott a témára, és rákérdezett, miért volt elégedetlen Mike Jones ténykedésével, Mourinho annyit vetett oda,

és faképnél hagyta a riportert. Itt megtekinthető a felvétel.

Jose Mourinho újabb büntetés elé néz? Forrás: AFP/Oli Scarff

A sajtótájékoztatón aztán részletesen is belement a dologba, elmondta, míg Jürgen Kloppot nemhogy nem büntették meg, amiért beleordított a negyedik játékvezető arcába, a németnek még azt is mondta a partjelző, hogy "kedvelem, hogy ilyen szenvedélyes", miközben neki csak azt ismételgette a bíró, hogy üljön vissza a helyére.

Ebből már nem lesz diadalmenet

Hogy mindennek mennyi köze van a Manchester United vesszőfutásához, azt nehéz külső szemlélőként megállapítani, annyi azonban bizonyos, hogy Mourinho csapata csak a 6. helyen áll a Premier League-ben, és már most biztos, hogy esélytelen utolérnie az előtte 14 ponttal vezető Chelsea-t.

A Hull elleni a ManUtd 9. döntetlenje volt,

ennél többet senki nem tud felmutatni a Premier League csapata közül (a Middlesbrough-nak is kilenc van).