Vágólapra másolva!
Kevin-Prince Boateng szerint Nelson Mandela lánya szeretett volna hozzámenni feleségül.

A ghánai válogatott focista a 2010-es világbajnokságon találkozott a Dél-afrikai Köztársaság első színes bőrű elnökével, Boateng szerint három ember volt, akivel életében nagyon szeretett volna beszélgetni, Mandela, Michael Jackson és Muhammad Ali.

Kevin-Prince Boateng sends ''get well soon'' message to hospitalized Nelson Mandela - GHANAsoccernet.com

"Csak egyikükkel találkoztam, de nagyon élveztem. Mandela 27 évet ült börtönben csak azért, mert kiállt a jogaiért. Az egész világra dühösnek kellene lennie, de benne nem volt semmilyen harag, csak béke" – mondta Boateng.

Boateng szerint Mandela elképesztő nyugalmat árasztott, szinte ragyogott. "Olyan volt, mintha egy filmben lennék, és egy angyal ülne velem szemben. Miután kezet fogtunk, Mandela azt mondta, hogy van egy lánya, aki szeretne hozzám jönni feleségül. Mondtam neki, hogy köszönöm, de már van barátnőm."

Boateng és barátnője:

Good morning!! @gq_germany @melissasatta

@prince09_ által közzétett fénykép,

A Guardiannek adott interjúban a Las Palmas középpályása beszélt arról is, hogy egykori milanos csapattársával, Zatan Ibrahimoviccsal is hasonlóan nagy élmény volt nap mint nap találkozni.

"Sokan félreismerik őt. Azt gondolják, hogy egy arrogáns ember, de pont, hogy az ellentéte. A pályán nagyon kemény és vérprofi, de a pályán kívül állandóan nevet és viccelődik, a legjobb arc, akivel valaha találkoztam."