Biztos, hogy gólvágója nélkül áll ki a Barca az Alavés elleni kupadöntőre

FC Barcelona v Atletico Madrid - Copa Del Rey Semi-final: Second Leg NurPhoto Sports News General News Action Sport Soccer Match GAME TEAM FC Barcelona Atletico de Madrid spanish King Cup Urbanandsport
the referee Jesus Gil Manzano show red card to Luis Suarez during the 1/2 final King Cup match between F.C. Barcelona v Atletico de Madrid, in Barcelona, on February 07, 2017. Photo: Joan Valls/Urbanandsport/Nurphoto -- (Photo by Urbanandsport/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Luis Suárezt az Atlético Madrid elleni Király Kupa elödöntőben állította ki a játékvezető. A katalán klub hiába fellebbezett a piros lappal járó eltiltás ellen.

Az FC Barcelona uruguayi támadóját az Atlético Madrid elleni elődöntő visszavágóján, a hajrában állította ki második sárga lappal Jesús Gil Manzano játékvezető, azt követően, hogy Suárez kezét felemelve ütközött Kokéval.

A piros lapért járó automatikus egymeccses eltiltást kettőre emelték, mert a pályáról leküldött futballista nem ment be az öltözőbe, hanem a játékoskijáróban tekintette meg a három kiállítással zárult összecsapás végét.

- méltatlankodott a harapások, illetve rasszista megjegyzés miatt már többször hosszabb időre eltiltott Suárez.

Az FC Barcelona az 1-1-es döntetlennek köszönhetően 3-2-es összesítéssel jutott a május 27-i fináléba, ahol ellenfele a története első döntőjére készülő Alavés lesz.