Társoldalunk:

Ők fúrhatták meg Ranierit a Leicesternél

2017.03.01. 09:00

A The Sunday Times tudni véli, ki volt az a négy játékos, akik a vezetőséggel tartott megbeszélésen kirúgatták a bajnoki címvédő Leicester City edzőjét, Claudio Ranierit. 

A sajtó folyamatosan spekulál, mióta kiderült, hogy a Leicester vezetősége a csapat négy kulcsjátékosát egy megbeszélésre hívta, ahol arról kérdezték őket, kirúgják-e vagy megtartsák Claudio Ranierit. 

A Sunday Times most azt írja, a négy játékos James Vardy, Kasper Schmeichel, Wes Morgan és Marc Albrighton voltak, ami azért lenne különösen meglepő, mert Vardy vehemensen tiltakozott, amikor szembesítették vele, hogy ő rúgathatta ki az edzőjét. Ugyanígy tett egyébként Riyad Mahrez, ezek szerint ő okkal. 

Claudio Ranieri és Jamie VardyForrás: AFP/Lindsey Parnaby

A lap szerint a beszélgetésre a Sevilla otthonában elszenvedett 2-1-es vereség után, a csapat szállodájában került sor. A Leicesternél amúgy sincs nyugalom, hiszen megbízott edzőjével a csapat egyből legyőzte a Liverpoolt, és a játékosokat most azzal vádolják a szurkolók, hogy a hirtelen formajavulás nem véletlen, hanem szabotálták Ranieri munkáját.