Szalai ismét a Bundesliga-forduló válogatottjában

1899 Hoffenheim vs FC Ingolstadt 04 Bundesliga
Hoffenheim's Adam Szalai celebrates after scoring his side's second of the match to leave the score level at 2:2 during the German Bundesliga soccer match between 1899 Hoffenheim and FC Ingolstadt 04 in the Rhein Neckar Arena in Sinsheim, Germany, 04 March 2017. (EMBARGO CONDITIONS - ATTENTION: Due to the accreditation guidelines, the DFL only permits the publication and utilisation of up to 15 pictures per match on the internet and in online media during the match.) Photo: Uwe Anspach/dpa
Vágólapra másolva!
Szalai Ádám, a Hoffenheim labdarúgója bekerült a német élvonal legutóbbi, 23. fordulójának válogatottjába a Kicker magazinnál.

A tekintélyes német szaklap honlapja szerint a magyar válogatott támadó 2-es osztályzatot érdemelt ki az Ingolstadt elleni szombati összecsapáson mutatott teljesítményéért. Szalai a kezdőcsapatban lépett pályára, és a 62., illetve a 79. percben is betalált a kapuba.

Szalai hatékonyabb Ronaldónál és Messinél

A csatár ebben a szezonban másodszor került be a Kicker álomtizenegyébe, a 19. fordulóban volt csapata, a Mainz elleni duplájával érdemelte ki az elismerést.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Uwe Anspach